ISMERD MEG AZ EDZŐIDET

Akik segítenek elérni a céljaidat. Gyorsabban. Magabiztosabban. És sérülésmentesen.

Miért jó ha van edződ?

Edzővel

Edző nélkül

Németh Dániel Némó

"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt." - Dan Millman

Sziasztok!

Németh Dániel vagyok 28 éves Sportrehabilitációs Tréner. Mondhatni munkám a szenvedélyem, hisz azt csinálom, amit a legjobban szeretek, ez pedig a sport és a mozgás. Hihetetlenül jó érzés más embereknek segíteni céljuk elérésében, legyen szó akár edzésről, akár rehabilitációról. Ezek a sikerek motiválnak pályám során.

2015-ben végeztem a szombathelyi sporttudományi egyetem rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakán. Egyetemi tanulmányaimra építve elvégeztem egy Sportfizioterápiás és Rehabilitációs Tréner képzést. Tanulmányaim után két hotelben is voltam főállású sportanimátor, majd 2017 tavaszán tértem haza Sopronba mint alkalmazott személyi edző. Ezt a pályát már sokkal inkább magaménak éreztem és rövid időn belül egyéni vállalkozásba kezdtem a sport és szabadidő területén. Lehetőségem nyílt a Best Fitnessben csoportos és egyéni edzéseket tartani, illetve rehabilitációs edzőként dolgozni.

Olyan ember vagyok, aki mindig keresi a fejlődési lehetőségeket, hogy milyen irányba lehet építkezni, előre haladni, ezért 2020 első félévében kiváló eredménnyel elvégeztem egy újabb, immáron az egyetlen akkreditált Sportrehabilitációs Tréner képzést a Feövenyessy Akadémiánál, ahol számos kézzelfogható tudást szereztem. Ezt a képzést kollégám, Kelemen Benjamin is elvégezte és arra sarkalt minket, hogy a Best Fitnesszel karöltve közös Sportrehabilitációs termet hozzunk létre. A terem 2020 nyarán el is készült és a közvetlen szomszédságunkban pedig kialakítottunk egy funkcionális edzőtermet, így egy helyen sikerült megvalósítani egyik nagy álmunkat. Amint említettem, ambíciózus természetű vagyok, ezért további célom egy saját Wellness- Fitnesz- és Sportrehabilitációs Központ létrehozása, amiért a jövőben küzdeni és hajtani fogok.

Végszónak el szeretném mondani, hogy munkám legnagyobb elismerése és sikere az a szóban el nem mondható hála és öröm, amit a vendégeimtől nap mint nap kapok. Imádom, hogy mindig mosolyogva jöttök hozzám és szerettek ide járni. Úgy gondolom ez az az öröm, amiért megéri minden nap felkelni! Szerencsés ember vagyok, hogy elmondhatom: A hobbim a hivatásom!

Végzettségeim:

Végzettségeim:

Kelemen Benjámin

"If you can dream it, you can do it." - Walt Disney

Sziasztok!

Kelemen Benjámin vagyok személyi és sportrehabilitációs tréner. Mielőtt eljössz hozzám jó ha megtudsz rólam pár fontos dolgot. Eddigi személyemet jócskán formálta a sport hiszen gyermekkorom óta, mindig is központi szerepet töltött be számomra és ez a későbbiekben sem változott. Az eddig általam kipróbált mozgásformák közül a legmeghatározóbb a súlyzós edzések voltak, melyek során beleszerettem a saját teljesítményem fokozásába. Akkor tudatosult bennem, hogy emberekkel/sportolókkal szeretnék foglalkozni. Végül ennek köszönhetem, hogy elindultam azon az úton, amin most is haladok.

Főbb tanulmányaimat az IWI Nemzetközi Fitnesz Iskolában kezdtem, majd miután sikeresen elvégeztem azt, Sopronban vállalkozóként a Best Fitnessben személyi edzőként kezdtem munkásságom. Itt ismerhettem meg jelenlegi munkatársamat, Némót, akivel létrehoztuk a Best Mobilityt. Munkásságom során fontosnak tartom megemlíteni, hogy 2018-ban felkeresett a Soproni VSE Tenisz Szakosztály. A mai napig én vagyok a soproni versenyzők erőnléti edzője. 2020 szeptemberében a Soproni Darazsak Sportakadémia is megbízott, hogy fejlesszem az U16 és az U19 (NB1 B) csapatnak az erőnlétét ami ismét nagy megtiszteltetéssel tölt el.

Ezidő alatt számos képzéssel fejlesztettem és bővítettem tudásomat: kineziotape, köpölyözés, triggerpont lazítás és erre épülő komplex sportrehabilitációs trainerként végeztem az egyetlen akkreditált Sportrehabilitációs Tréner képzésen a Feövenyessy Akadémián. Ezt a képzést kollégám, Németh Dániel (Némó) is elvégezte és ez arra sarkalt minket, hogy a Best Fitnesszel karöltve közös Sportrehabilitációs termet hozzunk létre.

A terem 2020 nyarán el is készült és a közvetlen szomszédságunkban pedig kialakítottunk egy funkcionális edzőtermet, így egy helyen sikerült megvalósítani egyik nagy álmunkat. Itt kiemelném, hogy egy helyen foglalkozhatunk sportrehabilitációval, funkcionális edzésekkel valamint sportágspecifikus erőnléti edzéssel is mely hatalmas mérföldkő a szakmai fejlődésünkben. Célom, hogy edzőként szakmai tudásommal és tapasztalatommal segítsek a sportolóknak, hétköznapi embereknek személyes céljaik elérésében.

Keress bizalommal!