ISMERD MEG AZ EDZŐIDET

Akik segítenek elérni a céljaidat. Gyorsabban. Magabiztosabban. És sérülésmentesen.

Miért jó ha van edződ?

Edzővel

Edző nélkül

Németh Dániel Némó

"A jövő orvosa nem gyógyszerekhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt" - Thomas Edison

Sziasztok!

Németh Dániel vagyok, 31 éves Sportrehabilitációs Tréner és Csontkovács! 2015-ben diplomáztam kiváló eredménnyel rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon, ahol megismerhettem a részletes emberi anatómiát és élettant, valamint az edzéstervezés alapjait.

Egyetem után több sportrehabilitációval kapcsolatos képzést is elvégeztem, amik közül a Feövenyessy Akadémián tanult fascia szemlélet és az SMT® Sportmanuálterápia azok, amik legnagyobb mértékben meghatározzák a munkám.

Ezek mellett előszeretettel használom a Gyenge Dávidtól tanult Neuro-mozgáskorrekciós tesztrendszert, amelynek segítségével a központi idegrendszer reflexes izomtónusszabályzó rendszerén keresztül tudunk oki mozgásszervi problémákat megoldani.

Célom, hogy sportrehabilitációs munkámmal mindenkit hozzásegítsek a fájdalommentes, egészségtudatos élethez!

Munkám második pilléreként csoportos funkcionális edzéseket tartok, ahol az alap hétköznapi mozgásminták megtanulása után saját testsúllyal és fitnesz eszközök segítségével fejlesztjük a motorikus képességeket.

Egész életemet a mozgás öröme és az egészségtudatosságra nevelés jellemzi, aminek következtében Egresitsné Tóth Zita táplálkozási tanácsadó segítségével építjük a MaxBalance elnevezésű életmódprogramot.

Munkám során igyekszek példát mutatni az embereknek az egészségtudatosság terén és örömmel mondhatom el magamról, hogy a hobbim a hivatásom!

Végzettségeim:

Végzettségeim:

Kelemen Benjámin

"If you can dream it, you can do it." - Walt Disney

Sziasztok!

Kelemen Benjámin vagyok személyi és sportrehabilitációs tréner. Mielőtt eljössz hozzám jó ha megtudsz rólam pár fontos dolgot. Eddigi személyemet jócskán formálta a sport hiszen gyermekkorom óta, mindig is központi szerepet töltött be számomra és ez a későbbiekben sem változott. Az eddig általam kipróbált mozgásformák közül a legmeghatározóbb a súlyzós edzések voltak, melyek során beleszerettem a saját teljesítményem fokozásába. Akkor tudatosult bennem, hogy emberekkel/sportolókkal szeretnék foglalkozni. Végül ennek köszönhetem, hogy elindultam azon az úton, amin most is haladok.

Főbb tanulmányaimat az IWI Nemzetközi Fitnesz Iskolában kezdtem, majd miután sikeresen elvégeztem azt, Sopronban vállalkozóként a Best Fitnessben személyi edzőként kezdtem munkásságom. Itt ismerhettem meg jelenlegi munkatársamat, Némót, akivel létrehoztuk a Best Mobilityt. Munkásságom során fontosnak tartom megemlíteni, hogy 2018-ban felkeresett a Soproni VSE Tenisz Szakosztály. A mai napig én vagyok a soproni versenyzők erőnléti edzője. 2020 szeptemberében a Soproni Darazsak Sportakadémia is megbízott, hogy fejlesszem az U16 és az U19 (NB1 B) csapatnak az erőnlétét ami ismét nagy megtiszteltetéssel tölt el.

Ezidő alatt számos képzéssel fejlesztettem és bővítettem tudásomat: kineziotape, köpölyözés, triggerpont lazítás és erre épülő komplex sportrehabilitációs trainerként végeztem az egyetlen akkreditált Sportrehabilitációs Tréner képzésen a Feövenyessy Akadémián. Ezt a képzést kollégám, Németh Dániel (Némó) is elvégezte és ez arra sarkalt minket, hogy a Best Fitnesszel karöltve közös Sportrehabilitációs termet hozzunk létre.

A terem 2020 nyarán el is készült és a közvetlen szomszédságunkban pedig kialakítottunk egy funkcionális edzőtermet, így egy helyen sikerült megvalósítani egyik nagy álmunkat. Itt kiemelném, hogy egy helyen foglalkozhatunk sportrehabilitációval, funkcionális edzésekkel valamint sportágspecifikus erőnléti edzéssel is mely hatalmas mérföldkő a szakmai fejlődésünkben. Célom, hogy edzőként szakmai tudásommal és tapasztalatommal segítsek a sportolóknak, hétköznapi embereknek személyes céljaik elérésében.

Keress bizalommal!