Rólunk mondtátok

Eddigi tanítványaink véleményei

Remek kezelés

Rated 5 out of 5
2023.08.02.

Derékfájdalommal kerestem meg Benit, 4 alkalommal voltam. Segített megtalálni a probléma forrását és helyrehozni egyes gyakorlatokban a testtartást. Illetve köpölyözéses kezelést is kaptam. Elmúlt azóta a fájdalom, jobban érzem magam. Mindamellett hogy remek szakember, nagyon jófej is. Sok hasznos információval, gyakorlattal látott el, amelyeket a későbbiekben is használni fogok. Csak ajánlani tudom!

S. Bazsi

Legjobb szakember

Rated 5 out of 5
2023.05.09.

Gerinc- derékfájdalom problémával jelentkeztem Benjaminhoz.

Állapot felmérés után kaptam a kezeléseket.

Nyújtó és erősítőgyakorlatokat meg mutatta.

Nagyon megvagyok elégedve.

Lelkiismeretes kedvességel kaptam segítséget,amiért nagyon hálás vagyok.

Köszönöm szépen🙂

Ibolya

Nagyon profi szakember

Rated 5 out of 5
2023.05.08.

A munkám során kialakuló kötött vállal és ferde tartással kerültem Benjaminhoz!Nagyon alapos állapot felmérés után 5 alkalmas kezelésen vettem részt és megismertem olyan nyújtó gyakorlatokat melyeket otthon végezhettem!A kezelés végére feloldóttak az izomcsomók amelyek a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot okozták!5éve tartó feszülés tűnt el amellyel nagy köszönettel tartozom! Csak ajánlani tudom Benjamint mindenkinek !

Prunnerné Nóra

Kompetencia - alaposság - profizmus

Rated 5 out of 5
2023.04.04.

Térd-és csípőpanaszokkal érkeztem Némóhoz, kiegészülve némi achilles-fájdalommal, amelyek gyakorlatilag lehetetlenné tették a sportot számomra, akkor már 7-8 hónapja. Nagyon komplex és profi kezelést kaptam, melyek során pontosan elmagyarázott gyakorlatokkal dolgozhattam otthon is, mint “házi feladat”. Az egy órás kezelésekbe igazán sok feladatot és változatos terápiát tudtuk beleépíteni, és ma már boldogan rohangálok fel alá, a Némtól kapott tanácsokat, gyakorlatokat és feladatokat beleépítve a heti edzések közé ma már gyakorlatilag teljes edzésmunkát tudok végezni. Nagyon hálás vagyok Nektek és szuper volt látni a profizmusotokat és a hozzáállásotokat! Köszönöm! 😉🥳👌

Laci

Életminőségbeli változást hozott nekem a Best Mobility.

Rated 5 out of 5
2022.10.05.

Az első csoportos edzéseken kiszúrta Beni, hogy hol vannak tartásbeli eltéréseim. Öt alkalommal voltam rehabon, ahol nemcsak tüneti kezelést kaptam, hanem hosszú távon alkalmazható, otthon végezhető gyakorlatokat is megtanultam. Így búcsút intettem a nyaki fájdalomnak, zsibbadásnak, az állandó füldugulásnak. Hálás vagyok a sorsnak, hogy egy alapos szakmai tudással rendelkező, lelkiismeretes emberhez vezérelt!

Szabina

Értékelj minket te is!